Статии публикувани в пресата

Мануалната терапия и лазертерапията.
Д-р Димитров е с 20 години лекарски стаж. Специализирал е лазертерапия, мануална терапия,иглотерапия и хомеопатия в България и в чужбина. Известно време пребивава в Маями (САЩ), където има възможност да се запознае с лечението на заболяванията на опорно-двигателния апарат. Сега има разработен свой метод за лечение на дискови хернии и ставни заболявания(коксартрози и гонартрози).
Много добре се повлияват и заболявания,съпроводени и с болки и изтръпвания в шията, гърба и крайниците. В някои случаи д-р Димитров съчетава лазертерапията с мануална терапия и иглотерапия. А като поддържащо лечение назначава на пациентите хомеопатични лекарства.
Твърди, че е безсмислено безразборното даване на скъпо струващи медикаменти, които в повечето случаи само временно успокояват болката, но не лекуват. С лазерната терапия се спират дегенеративните изменения в гръбначния стълб и ставите. Това води до спиране и забавяне на заболяването. Лечението е строго индивидуално и се назначава след обстоен преглед. Най-доброто време за провеждане на това лечение е пролет и есен.
Дата 29 Aug 2008 Автор Dr. Dimitrov

<< предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 следваща >>