Ортопедични стелки

Знаете ли, че близо 80% от болките в опорно-двигателната система са резултат от неправилна стойка? Седенето и ходенето прегърбени води до неравномерно разпределение на тежестта върху тялото, а оттам дискомфорт и болки в кръста, гърба, коленете. Неправилната стойка често е следствие на проблеми със стъпалото – паднал свод, висок свод, плоскостъпие, пронация, супинация. Решението? – Индивидуални ортопедични стелки, които помагат на крака да стъпва правилно, без да се криви.

Индивидуални ортопедични стелки в МЦ “Д-р Людмил Димитров”

МЦ “Д-р Людмил Димитров” е партньор на финландската марка FootBalance, еталон за качество в областта на ортопедичните стелки. Компанията е добре позната в над 50 страни на 6 континента с машините си, които анализират ходилата и изработват индивидуални стелки бързо и ефективно.

Стелките от FootBalance помагат да върнете стъпалото в неутрална позиция и да забравите за болките. Към момента това е единствената технология, която прави анализ и изработва стелки толкова бързо – за по-малко от 10 минути.

Изработка на ортопедични стелки само за 10 минути

Модерната технология позволява определяне на вашия тип свод, начина, по който стъпвате, и дали се наблюдава кривене на глезена. Сделките се изработват след снемане на отпечатък от всяко ходило. Двата крака се различават един от друг, затова е изключително важно стелките да бъдат индивидуални.

В медицинския ни център в град Пловдив предлагаме анализ на вашите стъпала и изработка на индивидуални ортопедични стелки. Направете първата крачка към своето по-добро Аз.

Можете да запазите час на тел. 032950019