Озонотерапията предотвратява и възстановява след Ковид 19
Озонотерапията предотвратява и възстановява след Ковид 19

Озонотерапията предотвратява и възстановява след Ковид 19!

Озонотерапия /под формата на „Автохемотерапия“/ на  има огромно въздействие при овладяването на инфекцията, при която пациентът страда от различни ситуации като нарушения на кръвообращението, които могат да доведат до съсирване или тромбоза, главоболие, белодробна инфекция, болки в тялото, задух и инфаркт. Лекарите препоръчват озоновата терапия да се предприема до 15 сесии след COVID 19.

Форумът за озона в Индия, плод на благотворителния тръст на Bisleri от Bisleri International, обяви революционно лечение срещу COVID 19 и след COVID 19 грижи, помагащи на пациентите да се възстановят по-бързо.

Общо 500 пациенти (включително при различни съпътстващи заболявания), от които 77% са се възстановили в рамките на 5 дни, а останалите са се възстановили до 8-ия ден според клиничните изпитвания, проведени в средата на 2020 г.

По този начин имунитетът се повишава и пациентите могат да възстановят антиоксидантите в тялото си, като по този начин възвърнат ерозиралата си сила поради инфекцията.

Форумът за озона в Индия проведе 2 важни проучвания за лечение на COVID 19. Едната беше с болница Локманя в Пуна, а друга с Института за мозък и гръбначен стълб NeuroGen, Мумбай.

Д-р Мили Шах, президент на Индия за озоновия форум, попечител на благотворителния фонд Bisleri, казва:

„В този кризисен период на борба с пандемията и нейния прилив отново трябва да интегрираме мъдростта на конвенционалната медицина с естествени лечебни методи. Радваме се да съобщим, че озоновата терапия работи добре при пациенти с COVID 19, както показаха и двата ни доклада от проучванията и най-важното е, че е и много рентабилна. Неговите антимикробни елементи помагат на пациентите да се възстановят бързо и също така контролират рецидивите. Форумът за озона в Индия изследва тази терапия от последните 18 години и ние сме само доволни да споделим нашето разбиране в подкрепа на тази пандемия и за интереса на по-голямото човечество. Нашата цел е да достигнем до повече лекари и пациенти, за да са наясно с озоновата терапия и досега сме се докоснали до над 2400 лекари в страната, които успешно вярват и използват тази терапия. ”