Имате проблеми с краката, направили сте консултация с ортопед, а сега сте в търсене на подходящо място за изработка на ортопедични стелки. Искате стелките да станат бързо, да бъдат удобни и същевременно да коригират проблема. Звучи ли ви познато всичко това? Имаме добра новина за вас. В МЦ “Д-р Людмил Димитров” предлагаме изработка на индивидуални ортопедични стелки, при това само за 10 минути.

В медицинския център разполагаме с апаратура на финландската марка FootBalance. Машината позволява бърз анализ на ходилата и изработка на ортопедични стелки на момента. Най-голямото предимство на стелките е, че са 100% индивидуални. Също като пръстовите отпечатъци на ръцете, стъпалата на човек са уникални. Левият крак е различен от десния. Това обуславя и необходимостта от индивидуални ортопедични стелки. 

Изработка на ортопедични стелки: Как става?

  • Консултация с ортопед и сканиране на ходилата 

Опитен специалист ще извърши анализа с помощта на апаратурата. Анализът включва определяне на вашия тип свод (висок, неутрален, нисък), начин на стъпване (дали натискът е разпределен равномерно върху ходилото) и дали се наблюдава кривете на глезена. Всичко това е напълно безболезнено и се осъществява в рамките на няколко секунди. На база резултатите от анализа се определят проблемите на пациента и се установява дали и какви ортопедични стелки са необходими. 

  • Изработка на ортопедичните стелки

След като завърши първия етап с анализа на ходилата, се преминава към същинската част – изработката на стелките. Само след броени минути ще получите 100% индивидуални стелки. Стелките се изработват от материали, които не само осигуряват удобство, но и активират мускулите на стъпалото и подпомагат правилната походка. Ще получите от нашите специалисти препоръки и указания как да поставите стелките си и как да се грижите правилно за тях.

индивидуални ортопедични стелки Пловдив

Изработка на стелки: Защо да изберете МЦ “Д-р Людмил Димитров”?

  • Качество и ефективност – FootBalance е престижна финландска компания, еталон за високо качество и един от лидерите в своята област. Към момента е единствената, която позволява анализ и изработка на стелки толкова бързо и качествено. Стелките се изработват от качествени материали, което гарантира тяхната дълготрайност и ефективност. Модерната апаратура осигуряват високо ниво на точност на анализа и предоставените препоръки.
  • Лично отношение и индивидуален подход – Тези принципи са неразделна част от нашата работа. Всеки пациент получава лично отношение и 100% индивидуални стелки, съобразени със специфичните му нужди и състоянието на краката му. За нас всеки пациент е важен. Може да бъдете сигурни, че специалистите ни ще отделят време да изслушат внимателно всички симтоми, след което ще преминат към анализ на ходилата и изработка на стелките.
  • Бърза услуга – За нас е важно да предложим на пациентите не само ефективно, но и бързо решение. Времето е ценно и разбираме, че никой не би искал да губи време в чакане за изработка на стелките. Целият процес по анализ и изработка на стелки отнема време, колкото да изпиете едно кафе. При нас получавате стелките си веднага, само за 10 минути.

Ортопедични стелки Пловдив: Запазете час при нас

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони:  032/ 950 019 или 0885/ 183 156. На същите телефони може да си запазите и час. Медицинският център се намира срещу III РПУ в Пловдив, а точният адрес е ул. Брезовска 34, етаж 4. 

Стелките, които предлагаме, са с високо качество и доказани ползи, а решението идва при вас точно за 10 минути. Не само ви спестяваме време, но и ви позволяваме да се върнете към ежедневните дейности с усещане за комфорт. 

Знаем, че краката са опора на цялото тяло. Благодарение на тях тичаме, скачаме, движим се свободно. Когато основата е стабилна, цялото ни тяло ще бъде в добро здраве. Тук сме, за да ви помогнем да забравите за проблемите със стъпалата и краката.