Дисковата херния е заболяване, което може да се прояви при хора от всяка възраст, но по-често се среща при хора над 30 години. Характеризира се с мускулна слабост, болка в кръста или шията, изтръпване на долните крайници.

Медицински център „Д-р Людмил Димитров“ е една от водещите клиники за неоперативно лечение на дискова херния в Пловдив. Предлагаме неинвазивни методи като лазертерапия, озонотерапия, акупунктура. Днес ви споделяме повече за нас. Ще ви разкрием 5 причини защо да ни се доверите за вашето лечение.

1. Екипът ни е съставен от опитни специалисти

Гордеем се с екип от висококвалифицирани специалисти. Част от екипа ни са физиотерапевти, невролози, ортопеди, рехабилитатори, медицински сестри – всички с опит в лечението на дискова херния и посветени на грижата за вашето здраве. Ще ви помогнем да забравите за сковаващата болка и да върнете нормалния си ритъм на живот. Наша мисия е да предоставим най-доброто лечение на всеки пациент, за да постигнете пълно възстановяване. За да гарантираме това, използваме съвременна апаратура за диагностика и лечение.

2. Прилагаме индивидуален подход към всеки пациент

В МЦ “Д-р Людмил Димитров” вярваме, че “Няма болест – има болен човек”. Знаем, че всеки човек е уникален и се нуждае от индивидуален подход на лечение, и че всеки случай на дискова херния е различен и изисква персонализирано грижа и внимание. Затова сме изцяло концентрирани върху пациента и неговото здравословно състояние.

 При първата консултация нашите специалисти ще обсъдят с вас в детайли състоянието ви и начина ви на живот. Ще ви попитат за симптоми и оплаквания, ще ви зададат въпроси, за да се запознаят по-добре със здравния ви статус. При необходимост може да ви насочат и за допълнителни изследвания. Всичко това ще им помогне да изготвят индивидуален план на лечение, който да е съобразен със степента на развитие на заболяването и вашето ежедневие.

3. Предлагаме множество неоперативни методи за лечение на дискова херния

Не отричаме възможностите за оперативно лечение на дискова херния. Но искрено вярваме, че операция е добре да се прилага в краен случай, когато дисковата херния е в напреднал стадий и неоперативните методи не са дали желания резултат.

В МЦ “Д-р Людмил Димитров” предлагаме различни неоперативни методи за лечение на дискова херния. Те са насочени към релаксацията на мускулите, облекчаването на болката и укрепването на стабилността на гръбначния стълб. Някои от тези методи са озонотерапия, лазертерапия, текар терапия, масажи, акупунктура, тракционна терапия, плазмотерапия, лимфен дренаж.

преглед в медицински център

4. Разполагаме със съвременна апаратура за диагностика и неоперативно лечение на дискова херния

 В МЦ “Д-р Людмил Димитров” разполагаме със съвременна апаратура за диагностика и лечение на различни заболявания, включително и на дискова херния. Модерното медицинско оборудване ни позволява да диагностицираме бързо и точно заболяванията и да изберем най-подходящия метод на лечение.

На база установеното по време на прегледа, може да препоръчаме комбинация от няколко метода за лечение, например съчетание на лазер терапия и озонотерапия.

5. Намираме се в гр. Пловдив и можем да предложим настаняване в тихи и светли стаи

Медицинският център се намира в гр. Пловдив и предлага не само качествено лечение, но и удобство за пациентите. Точният адрес, на който може да ни откриете, е ул. Брезовска 34, ет. 4. Близо сме до центъра на града под тепетата, като в същото време се намираме на тихо място, за да гарантираме спокойна обстановка за лечение.

За тези, които идват отдалеч, може да предложим настаняване в светли и добре обзаведени стаи. Всяка стая разполага с телевизор, климатик, безжичен интернет и самостоятелен санитарен възел. Стаите са разположени на четвъртия етаж, където се намира медицинският център. След като приключите с дневните процедури, може да се отдадете на почивка в стаята или да се разходите в града, за да опознаете местните забележителности.

 

В МЦ “Д-р Людмил Димитров” сме ангажирани да предоставим на своите пациенти добро отношение и висококачествени медицински услуги. Клиниката разполага с модерна апаратура, комфортни помещения и екип от професионалисти. Тук сме, за да ви помогнем да се чувствате по-добре. Вярваме в индивидуалния подход и внимателно отношение към всеки пациент. Ако желаете да запазите час при наш специалист, ето тук може да видите възможностите за това.